Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for handel på parawear.dk

Med oplevelsen i fokus, har vi altid kunden som vores højste prioritet.

Alle vores medarbejdere er entusiastiske jagtudøvere, og bruger en stor del af vores fritid selvsamme. Derfor ved vi hvad der er bedst, og kan rådgive om det rigtige udstyr eller tilbehør.

Rigtig god fornøjelse hos parawear.dk

 

Vi lever af vores kunder og er derfor gerne i dialog med vores kunder, for på den måde at optimere et evt. kundeønske og fremtidig samarbejde. Gennem dialog kan vi hele tiden blive bedre.

 

 

 

 

Salgsbetingelser

Ved bestilling af produkter anses køber at have læst og accepteret disse betingelser for handel på parawear.dk. Ved bestilling af produkter anses køber at have bekræftet at være myndig.

 

 

 

Betalingsformer

På parawear.dk er det muligt at foretage betaling på følgende måder:

Kreditkort

Dankort

MobilePay

Forudbetaling via bankoverførsel til parawear.dk's bankforbindelse

Arbejdernes Landsbank

IBAN: DK7553260000249287

Priser

Alle priser, der er angivet for produkter på parawear.dk, er inklusive moms, danske skatter og afgifter (ex moms). Alle priser er angivet i danske kroner. Alle specifikationer er vejledende. Billedmateriale og farvenuancer kan afvige. Vi tager forbehold for tastefejl. Ved salg til Norge, skal køber selv stå for fortolding.

 

 

 

 

Leveringsbetingelser

Vi afsender normalt indenfor 1-2 arbejdsdage, efter at vi har registreret din indbetaling. Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

Alle produkter på parawear.dk leveres mod Dankort-betaling, kreditkort eller forudbetaling til vores konto.

Leveringstider gælder for bestillinger modtaget på hverdage. Varerne fremsendes hurtigst muligt eller efter aftale. Der sendes ikke varer på helligdage.

Fragt koster 39,00kr, gratis fragt ved køb over 500,00kr.

 

For varer der sendes til udlandet, Grønland og Færøerne er de angivne leveringstider ikke gældende. Herunder også Sverige og Norge. Der vil dog blive adviseret om leveringstiden.

 

 

Gavekort

 

Gavekort udstedes hos parawear.dk og kan enten afhentes på vores adresse eller det kan sendes med Post Danmark eller GLS.

Et gavekort købt hos os er gyldigt i tre år.

Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet.

 

 

 

Gebyr og forsendelsesbetingelser

parawear.dk sender varerne mod et fragtgebyr i Danmark. Disse takster er indlagt i vores system og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Vi leverer med GLS og Post Danmark til privatpersoner og vi benytter Danske Fragtmænd til levering på erhvervsadresser. Alle ordrer kan følges i deres Track&Trace system.

Du modtager en mail med pakkens nummer, når vi afsender din ordre.

For varer der sendes til udlandet, Grønland eller Færøerne, tillægges der fragt.

Der vil blive opkrævet gebyr for brug af betalingskort der opkræver gebyr ved betalinger. Gebyret vil dog ikke overstige den faktiske omkostning der er forbundet med brugen af betalingskortet.

 

 

 

 

Reklamationsret

Når du handler på parawear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

PDX Clothing ApS

Midtager 13

2605 Brøndby

 

Der skal rekvireres retur nummer inden returnering, ellers vil returneringen blive afvist.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

 

Fortrydelsesret

Hvis du har købt en vare via Internetbutikken hos Pdx.dk, har du 14 dages fortrydelsesret. Du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den, på den angivne adresse.

Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres, eller sende den retur til Pdx.dk.

Varen altid skal altid sendes retur i forsvarlig emballage, husk også at få en kvittering for afsendelse, således at pakken senere kan spores. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du kan også give fysisk fremmøde på vores lageradresse, og der returnere varen og fortryde købet.

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette ske når varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale for fragten, når du returnerer varen. Pdx.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen. Oplys venligst reg.nr. og kontonr. Beløbet overføres hurtigst muligt efter varen er modtaget retur og checket af.

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Pdx.dk

Midtager 13

2605 Brøndby

Trustpilot